DOZA-L – Stroj za pakiranje lavande i doziranje rasutih materijala

DOZA-L - Stroj za pakiranje lavande i doziranje rasutih materijala

“DOZA-L” Stroj za pakiranje lavande i doziranje rasutih materijala. Namjena stroja je doziranje i pakiranje volumenski stlačivih materijala. Sastoji se od nekoliko cjelina, svaka od njih ima svoju primjenu.
1. Upravljački dio – upravljanje je izvedeno preko PLC (Programabilni logički kontroleri)
2. Ulazni dio – sastoji se od lijevka u koji operater nasipava materijal koji slobodnim padom dolazi u sustav za transport i raspodjelu.
3. Sustav za transport – Materijal se jednoliko raspoređuje po transportnoj taci pomoću ugrađenog električnog vibratora. Transport se odvija kroz dvije različite brzine koje su podesive.
4. Sustav za doziranje – Materijal iz sustava za transport dolazi na izlaznu tacu sve dok vaga za doziranje ne registrira željenu masu materijala. Zatim se preko pneumatskog cilindra materijal isipava u izlazni lijevak.
5. Sustav za punjenje ambalaže – Za punjenje u ambalažu moguće su dvije izvedbe. Prva izvedba je preko pužnog transportera. Ova izvedba koristi se ukoliko je materijal potrebno stlačiti ( npr. punjenje cvijeta lavande). Druga izvedba je pomoću cilindričnog lijevka, kod ove izvedbe nije potrebno stlačiti materijal, nego materijal slobodnim padom pada u adekvatnu ambalažu (npr. sjemenke lana)
Rad strojeva za pakiranje dostupni su na našem youtubu kanalu Enso: Strojevi za Pakiranje i Doziranje.
Ovdje možete preuzeti brošure stroja za pakiranje rasutih tvari

DOZA-L - Stroj za pakiranje lavande i doziranje rasutih tvari

 • DOZA-L

  Cijena: 49.704,60 kn
  PDV (25%): 12.426,15 kn
  Ukupno cijena s PDV-om: 62.130,75 kn

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Naslov

  [Upit za DOZA-L – Stroj za pakiranje lavande i doziranje rasutih materijala]

  Vaša poruka