DOZA-SD – Stroj za poluautomatsko doziranje i pakiranje rasutih materijala

DOZA - SD - Stroj za poluautomatsko doziranje i pakiranje rasutih materijala

“DOZA-SD” stroj za pakiranje rasutih materijala. Namjena stroja je doziranje i pakiranje rasutih materijala. Sastoji se od nekoliko cjelina, svaka od njih ima svoju primjenu.

1. Upravljački dio – Upravljanje doziranjem tipkalom na upravljačkom ormaru ili nožnom papučicom
2. Ulazni dio – sastoji se od lijevka u koji operater nasipava materijal koji slobodnim padom dolazi u sustav za transport i raspodjelu.
3. Sustav za transport – Materijal se jednoliko raspoređuje po dozirnom kanalu pomoću ugrađenog električnog vibratora. Transport se odvija kroz dvije različite brzine koje su podesive.
4. Sustav za doziranje i punjenje ambalaže – Materijal iz sustava za transport upada kroz lijevak za usmjeravanje u vrećicu u koju se pakira određeni materijal. Vrećica u koju se pakira ima svoj držač preko kojega se omogućuje stavljanje i skidanje vrećice. Aktivacija držača je ručnom polugom.

Primjer doziranja i pakiranja: Lješnjaci, kukuruz, grah, lavanda, suncokret, bučine sjemenke, sezam, lan, čajevi, aronija..

Rad ostalih strojeva za doziranje i pakiranje rasutih tvari moguće je pogledati na našem youtube kanalu: Enso: Strojevi za Pakiranje i Doziranje.

 • DOZA-SD

  Cijena: 27.441,76 kn
  PDV (25%): 6.860,44 kn
  Ukupno cijena s PDV-om: 34.302,20 kn

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Naslov

  [Upit za DOZA-SD – Stroj za poluautomatsko doziranje i pakiranje rasutih materijala]

  Vaša poruka